Možnosti rovoje českého družstevnictví v kontextu EU a států s dlouhodobou tradicí v tomto oboru - Zavadil, Jan; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Svoboda, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce zaměřená na rozvoj českého družstevnictví v kontextu družstevně vyspělých států ve své teoretické části vymezuje legislativní problematiku družstev a porovnává ji s legislativou EU. Praktická část se zabývá ekonomickými ukazateli vybraných družstevních svazů Japonska, Švýcarska a Itálie a naznačuje směr dalšího vývoje družstevnictví ČR. Dílčí část výzkumu je zaměřena na meziválečné období družstevnictví ČSR a komparaci s jeho současným stavem.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses