Fúze - účetní a daňové řešení v ČR a EU - Jedlička, Ondřej; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je zaměřena na problematiku fúzí. Přináší stručný pohled do jednotlivých oblastí, do kterých fúze zasahují. Jedná se zejména o účetní, daňovou a právní stránku, bez kterých nemůže být proces fúze kompletní. Prioritou zpracování bylo řešení v České republice, část práce je také věnována fúzím dle IAS/IFRS a souvislostem s nově příchozím zákonem o přeměnách obchodních společností a družstev.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses