Účetní závěrka dle českých právních předpisů a Mezinárodních účetních standardů - Grundová, Veronika (2008)
Diplomová práce pojednává o účetní závěrce sestavené dle českých účetních předpisů a následně o účetní závěrce sestavené dle Mezinárodních účetních standardů, poukazuje na odlišnosti obsahové stránky účetní závěrky při použití odlišných předpisů nutných pro její sestavení