Účetní závěrka dle českých právních předpisů a Mezinárodních účetních standardů - Grundová, Veronika; Strouhal, Jiří, 1980-; Cardová, Zdena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce pojednává o účetní závěrce sestavené dle českých účetních předpisů a následně o účetní závěrce sestavené dle Mezinárodních účetních standardů, poukazuje na odlišnosti obsahové stránky účetní závěrky při použití odlišných předpisů nutných pro její sestavení
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses