Zvláštnosti podnikatelského prostředí Islandu - Názlerová, Zdeňka; Gullová, Soňa, 1954-; Jelen, Valentin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se v první kapitole zabývá obecnou charakteristikou Islandu. V druhé části je rozebráno podnikatelské prostředí a vztah Islandu k okolnímu světu. Poslední kapitola je věnována obchodnímu jednání, etiketě a zkušenostem českých podniků s islandskými podnikateli.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; obchodní jednání; Island; diplomové práce; negotiation in business; Iceland; master's theses