Přístup k zákazníkům ve společnosti ČSA, a.s. - Bodnárová, Viktória; Žebrák, Miroslav; Hlavsa, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V mé bakalářske práci jsem se zaměřila na přístup zaměstnanců Oddělení speciálních služeb společnosti ČSA, a.s. k zákazníkům.
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses