Změny v teritoriální a komoditní struktuře ZO Ruské federace od poloviny 90. let do současnosti - Trusková, Olga (2008)
Práce podrobně rozebírá změny v teritoriální a komoditní struktuře zahraničního obchodu Ruska, ke kterým došlo v období od roku 1995 do roku 2006 (s krátkým srovnáním stavu těsně po rozpadu SSSR a v polovině devadesátých let). Shrunuje nejvýznamnější změny ve struktuře, které se během sledovaného desetiletí udály, a naznačuje budoucí vývoj zahraničního obchodu Ruska. Detailněji rozebírá obchod Ruské federace s Českou republikou a se zeměmi Evropské unie.