Změny v teritoriální a komoditní struktuře ZO Ruské federace od poloviny 90. let do současnosti - Trusková, Olga; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Švihlíková, Ilona, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce podrobně rozebírá změny v teritoriální a komoditní struktuře zahraničního obchodu Ruska, ke kterým došlo v období od roku 1995 do roku 2006 (s krátkým srovnáním stavu těsně po rozpadu SSSR a v polovině devadesátých let). Shrunuje nejvýznamnější změny ve struktuře, které se během sledovaného desetiletí udály, a naznačuje budoucí vývoj zahraničního obchodu Ruska. Detailněji rozebírá obchod Ruské federace s Českou republikou a se zeměmi Evropské unie.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; zahraniční obchod; Rusko; diplomové práce; foreign trade; Russia; master's theses