Řízení lidských zdojů v mezinárodní společnosti - Tauchenová, Zdeňka; Zadražilová, Dana, 1958-; Gartner, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se v první části věnuje teoretickému vymezení mezinárodního řízení lidských zdrojů, zaměřuje se na oblast péče o expatrianty, říezní mezinárodních týmů a vztahu mateřské a dceřinné společnosti. Druhá aplikační část se věnuje konktrétním personálním činnostem ve vybrané mezinárodní společnosti. Na základě výzkumu, provedeného za spoluúčasti této společnosti, bylo vytvořeno zhodnocení personálního marketingu a vytvořeno doporučení pro oblast lidských zrojů pro danou společnost.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses