PROBLEMATIKA DLOUHODOBÉHO MAJETKU A JEJÍ PROMÍTNUTÍ DO UČIVA ÚČETNICTVÍ NA OBCHODNÍCH AKADEMIÍCH - Pintová, Lucie; Rotport, Miloslav, 1944-; Židlická, Renata, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou dlouhodobého majetku a promítnutím problematiky dlouhodobého majetku do učiva účetnictví na obchodních akademiích. Práce je rozdělena na 2 hlavní části. První část je věnována evidenci dlouhodobého majetku v podniku podle právních předpisů v České republice a dále evidenci dlouhodobého hmotného majetku z pohledu IFRS. Druhou část tvoří vlastní návrh zpracování problematiky dlouhodobého majetku pro výuku na obchodních akademiích. Tato výuka je rozdělena do dvou koncentrických okruhů.
Vedoucí práce: Miloslav Rotport
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses