Vzájemné hospodářské vztahy České republiky a Německa - Šimková, Klára; Taušer, Josef; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá analýzou vzájemných hospodářských vztahů mezi Českou republikou a Německem od 90. let až do současnosti s důrazem na vzájemné smlouvy, přeshraniční a kapitálovou spolupráci, na obchod se zbožím a službami včetně omezení vzájemné spolupráce. Vyústěním práce je nastínění perspektiv budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses