Daň z přidané hodnoty ve vnitrounijním obchodě - Stodůlková, Jana; Marková, Hana, 1950-; Tůmová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá otázkami intrakomunitárních dodávek zboží z pohledu českého zákona o DPH. Popisuje jednotlivé druhy transakcí s jejich dopady na oblast DPH. Kromě toho obsahuje i kapitolu o Evropské DPH legislativě, vývoji této daně a jejích makroekonomických dopadech.
Vedoucí práce: Hana Marková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; daně; diplomové práce; taxation; master's theses