Regionální a strukturální politika EU a její realizace v ČR - Žáková, Petra; Jeníček, Vladimír, 1932-; Helena, Muniová; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce charakterizuje regionální a strukturální politiku Evropské unie a srovnává programová období 2007-2013 a 2000-2006. Hlavní část je věnována fungování regionální a strukturální politiky EU v České republice, je provedeno zhodnocení dosavadních výsledků a zkušeností s čerpáním. Konkrétní příklady využití prostředků ze strukturálních fondů v ČR jsou uvedeny v případových studiích, které také ilustrují některé změny regionální a strukturální politiky v období 2007-2013.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses