Nezaměstnanost a politika zaměstnanosti v EU - Vasilenko, Ondřej; Abrhám, Josef; Krč, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce je zaměřena na vývoj a současný stav nezaměstannosti v Evropské unii. Nastiňuje možnosti a kroky, které je potřeba učinit, aby nedocházelo k zvyšování nezaměstnanosti. Uvádí kritické skupiny obyvatel, které jsou nezaměstnaností postiženy nejvíce, včetně jednotlivých států. Jsou zde zmiňovány kroky, které EU v rámci politiky zaměstnanosti podniká.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; politika zaměstnanosti; zaměstnanost; diplomové práce; manpower policy; employment; master's theses