Poreformní ekonomika Nového Zélandu komparace s ČR - Kvíz, Martin; Cihelková, Eva, 1952-; Frostová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce podává komplexní pohled na moderní ekonomiku Nového Zélandu v souvislosti se zásadními ekonomickými reformami prováděnými v období 1984-1996. Samotné reformy, jakož i současný stav ekonomiky a postavení Nového Zélandu ve světové ekonomice jsou srovnány s českými reáliemi za účelem přiblížení fakt, procesů a ekonomických opatření vzdálené země českému čtenáři.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Nový Zéland; reformy; diplomové práce; New Zealand; reforms; master's theses