Organizing of the Multinational Corporations in the Region the Central and Eastern Europe - Heřmánková, Jana (2008)
Ve své práci jsem se zaměřila na vnitřní organizaci nadnárodních společností působících v regionu střední a východní Evropy. Hlavním cílem mé práce bylo otestovat hypotézu, zda se tento region z hlediska organizace liší od ostatních regionů, zejména západní Evropy. Tato hypotéze byla potvrzena a ověřena případovou studií analyzující belgickou pivovarnickou skupinu InBev.