Organizing of the Multinational Corporations in the Region the Central and Eastern Europe - Heřmánková, Jana; Zadražilová, Dana, 1958-; Pražská, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Ve své práci jsem se zaměřila na vnitřní organizaci nadnárodních společností působících v regionu střední a východní Evropy. Hlavním cílem mé práce bylo otestovat hypotézu, zda se tento region z hlediska organizace liší od ostatních regionů, zejména západní Evropy. Tato hypotéze byla potvrzena a ověřena případovou studií analyzující belgickou pivovarnickou skupinu InBev.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses