Aplikace metod ekonomické analýzy v podniku VEBA, a. s. - Bažantová, Zuzana (2008)
Na základě různých metod ekonomické analýzy je provedeno finanční zhodnocení akciové společnosti VEBA (v letech 2002 až 2006) a nasledně zjištěné vysledky jsou porovnány s odvětvím.