Aplikace metod ekonomické analýzy v podniku VEBA, a. s. - Bažantová, Zuzana; Boukal, Petr, 1962-2022; Blažek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Na základě různých metod ekonomické analýzy je provedeno finanční zhodnocení akciové společnosti VEBA (v letech 2002 až 2006) a nasledně zjištěné vysledky jsou porovnány s odvětvím.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses