Tradice a současnost česko-chilských vztahů - Pouzarová, Markéta (2008)
Cílem diplomové práce je podat ucelený přehled vývoje česko-chilských vztahů a dokázat tím, že i přes geografickou vzdálenost obou zemí bilaterální vztahy nejsou tak chudé a nevýznamné, jak by se snad mohlo zdát.