Tradice a současnost česko-chilských vztahů - Pouzarová, Markéta; Veselý, Zdeněk, 1950-; Nechvátal, Martin, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem diplomové práce je podat ucelený přehled vývoje česko-chilských vztahů a dokázat tím, že i přes geografickou vzdálenost obou zemí bilaterální vztahy nejsou tak chudé a nevýznamné, jak by se snad mohlo zdát.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; Chile; Československo; zahraniční politika; diplomové práce; Chile; Czechoslovakia; foreign policy; master's theses