Optimalizace procesů - metody, nástroje, praxe - Jílek, Jaroslav; Veber, Jaromír, 1953-; Čtrnáctý, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou procesního řízení v moderním pojetí managementu. V teoretické části je procesní řízení nejprve představeno v kontextu různých přístupů managementu změny. Dále jsou popsány aspekty kvality procesu a nastíněny základy modelování a simulace procesů s využitím specializovaného softwaru. Praktická část je věnována aplikaci vybraného modelovacího nástroje v reálných podmínkách praxe, jsou analyzovány hlavní procesy ve spolupracující organizaci a rovněž proveden návrh dokumentovaných postupů pro dva procesy v této organizaci dosud podrobně nepopsané.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; software; management; diplomové práce; software; management; master's theses