Evropský průmysl v globální konkurenci - Kadlecová, Eva; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá budoucností evropského průmyslu v širším kontextu. Analyzuje výzvy, kterým bude Evropa, evropské průmysly a Evropané muset v budoucnu čelit. Práce se dále zabývá konkurenceschopností Evropy, a to především ve srovnání s USA, způsoby, jakým může Evropa svou konkurenceschopnost zvýšit, a v neposlední řadě identifikuje unikátní konkurenční výhody Evropy, resp. evropského průmyslu.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses