Význam vzájemné spolupráce orgánů státní správy a samosprávy a sociálních partnerů (PPP) pro rozvoj cestovního ruchu - Machačová, Romana; Petrů, Zdenka, 1953-; Houška, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá partnerstvím veřejného a soukromého sektoru - PPP, z angl. Public Private Partnership. Práce je zaměřena na oblast cestovního ruchu, ve které je vzájemná spolupráce velmi důležitá, neboť v cestovním ruchu dochází ke každodennímu střetu veřejného a soukromého sektoru. Práce ukazuje význam této spolupráce na pilotních projektech České republiky, splňujících definici PPP, a na projektech založených na principu partnerství, které jsou v cestovním ruchu daleko častější. PPP pomáhá rozvíjet infrastrukturu, která je tolik potřebná pro rozvoj cestovního ruchu, a je příležitostí pro regiony a kraje, jak realizovat projekty, které by nemohly provést tradiční cestou.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses