Podnikatelské prostředí v Jihoafrické republice - Mojžíšová, Klára (2008)
Práce je zaměřena na podnikatelské prostředí v Jihoafrické republice. Přibližuje možnosti podnikání a xportu českým podnikatelům. Popisuje také potecionální příležitosti, které zahraničním investorům právě Jihoafrická republika nabízí.