Podnikatelské prostředí v Jihoafrické republice - Mojžíšová, Klára; Gullová, Soňa, 1954-; Mach, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je zaměřena na podnikatelské prostředí v Jihoafrické republice. Přibližuje možnosti podnikání a xportu českým podnikatelům. Popisuje také potecionální příležitosti, které zahraničním investorům právě Jihoafrická republika nabízí.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; kultura; politika; diplomové práce; culture; politics; master's theses