Perspektiva hospodářských vztahů ČR s Tureckem - Wachtl, Jiří; Müllerová, Františka, 1948-; Dostál, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato diplomová práce zkoumá, zda a jak velký potenciál představuje Turecko pro ČR z hlediska vzájemné obchodní výměny. Poskytuje základní informace o Turecku, jeho ekonomickou charakteristiku, zahraniční obchod země a hlavně specifika tureckého trhu pro české exportéry a exportní příložitosti. Tyto analýzy doplňuje analýza tureckého kulturního prostředí a obchodní etikety.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; hospodářské vztahy; Turecko; diplomové práce; economic relations; Turkey; master's theses