Podnikatelský plán AEROBIC CENTRUM, s. r. o. - Trochtová, Gabriela (2008)
Cílem diplomové práce bylo poznání problematiky malého a středního podnikání tak, aby podala informační studii o založení firmy, vytvoření podnikatelského plánu a jeho struktury jako systematického přístupu při rozhodování o založení nové firmy v podmínkách České republiky. Praktická část diplomové práce představila sestavení podnikatelského plánu firmy AEROBIC CENTRUM, s. r. o..