Podnikatelský plán AEROBIC CENTRUM, s. r. o. - Trochtová, Gabriela; Vojík, Vladimír, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce bylo poznání problematiky malého a středního podnikání tak, aby podala informační studii o založení firmy, vytvoření podnikatelského plánu a jeho struktury jako systematického přístupu při rozhodování o založení nové firmy v podmínkách České republiky. Praktická část diplomové práce představila sestavení podnikatelského plánu firmy AEROBIC CENTRUM, s. r. o..
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; podnikání; diplomové práce; business; master's theses