Systém řízení kvality v malých auditorských společnostech - Vanská, Vilma (2008)
Diplomová práce je zaměřena na aktuální problematiku řízení kvality v prostředí auditorských firem. Cílem práce je, na základě požadavků mezinárodních standardů pro auditory, vytvořit návodný postup při řízení kvality pro malou auditorskou společnost v ČR. Práci tvoří dvě ucelené části, v té první jsou definovány požadavky různých profesních předpisů v této oblasti. Druhá část poskytuje informace z praxe a pokračuje manuálem, podle něhož může malá auditorská firma postupovat.