Systém řízení kvality v malých auditorských společnostech - Vanská, Vilma; Králíček, Vladimír, 1952-; Šrámek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce je zaměřena na aktuální problematiku řízení kvality v prostředí auditorských firem. Cílem práce je, na základě požadavků mezinárodních standardů pro auditory, vytvořit návodný postup při řízení kvality pro malou auditorskou společnost v ČR. Práci tvoří dvě ucelené části, v té první jsou definovány požadavky různých profesních předpisů v této oblasti. Druhá část poskytuje informace z praxe a pokračuje manuálem, podle něhož může malá auditorská firma postupovat.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses