Systém rozpočtů a jeho využití v řízení podniku (se zvláštním zřetelem na hotelnictví) - Seppová, Jana; Král, Bohumil, 1952-; Knapová, Bohuslava, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zaměřuje na jedno z nejvíce se rozvíjejících odvětví a to cestovní ruch a hotelnictví.Hlavním tématem práce je hodnotové řízení a systém plánů a rozpočtů v pražském hotelu. Práce je členěna do třech částí. První část je věnována teoretickému vymezení celého systému. Druhá část je zaměřena na historický vývoj cestovního ruchu a hotelnictví u nás. Poslední část tvoří praktická studie ve vybraném hotelu.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses