Firemní kultura zahraniční společnosti v českém kulturním prostředí - Kleckerová, Lucie; Macáková, Libuše, 1955-; Hamza, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá vztahem mezi národní kulturou a kulturou podniku. Autorka si pro porovnání vybrala společnosti s mateřskou firmou v USA resp. ve Francii. Ty jsou v práci stručně popsány a následně zanalyzovány a srovnány mezi sebou právě z hlediska firemní kultury. Autorka se zaměřila na adaptaci politiky firmy v české kulturní prostředí.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses