Obchodní a kulturní zvláštnosti Kypru - Mičánková, Kateřina; Gullová, Soňa, 1954-; Jelen, Valentin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá kulturními a obchodními zvláštnostmi Kypru, zaměřuje se především na Kyperskou republiku. Shrnuje jednak kulturní a obchodní specifika, zvláštnosti při obchodním jednání, možnosti vstupu na kyperský trh, ale je v ní uvedena rovněž ekonomická a politická situace na ostrově a zahraniční obchod, což jsou témata důležitá pro získání uceleného přehledu. Z malé části se zabývá i situací v turecké části ostrova a je zde popsána historie a současnost kyperského konfliktu, který rozdělil ostrov na dvě části.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses