Ocenění podniku Nycomed s.r.o. - Doležal, Petr (2008)
Stanovení tržní hodnoty společnosti Nycomed, s.r.o. metodou DCF equity. V části strategické analýzy je vymezen relevantní trh a stanoven odhad tržního podílu a tržeb společnosti. Na základě provedených analýz v části strategické analýzy, finanční analýzy a finančního plánu byla stanovena hodnota výnosového ocenění společnosti