Ocenění podniku Nycomed s.r.o. - Doležal, Petr; Scholleová, Hana, 1964-; Černý, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Stanovení tržní hodnoty společnosti Nycomed, s.r.o. metodou DCF equity. V části strategické analýzy je vymezen relevantní trh a stanoven odhad tržního podílu a tržeb společnosti. Na základě provedených analýz v části strategické analýzy, finanční analýzy a finančního plánu byla stanovena hodnota výnosového ocenění společnosti
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses