Národní Lisabonský program ČR (2005-2008) ve světle reformované Lisabonské strategie - Marek, Miroslav; Klvačová, Eva, 1943-2010; Polívka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato práce se zabývá otázkou konceptu Lisabonské strategie. V práci je představena její původní podoba z roku 2000, hodnocení úspěšnosti za první polovinu období a dále její reforma v roce 2005. V praktické části je analyzován Národní program reforem České republiky. Stěžejní část analytické části spočívá v seznámení se s reformními kroky české vlády v souvislosti s NRP ČR s důrazem na stabilizaci stavu veřejných financí.
Vedoucí práce: Eva Klvačová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses