Analýza efektivity v oblasti podpory SW produktu - Vele, Václav (2008)
Cílem této práce je zhodnotit efektivitu procesu podpory aplikačního software, který byl vyvinut pro individuálního zákazníka. Práce popisuje podobu projektu podpory systému pro automatické zpracování bankovních transakcí Bafir, který vyvinula firma Logica, s.r.o. pro Deutsche Bank AG a uvádí případové studie, v nichž poukazuje na nejčastější problémy, které se při podpoře software mohou vyskytnout, a navrhuje možná řešení.