Analýza efektivity v oblasti podpory SW produktu - Vele, Václav; Střížová, Vlasta, 1946-; Soukup, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je zhodnotit efektivitu procesu podpory aplikačního software, který byl vyvinut pro individuálního zákazníka. Práce popisuje podobu projektu podpory systému pro automatické zpracování bankovních transakcí Bafir, který vyvinula firma Logica, s.r.o. pro Deutsche Bank AG a uvádí případové studie, v nichž poukazuje na nejčastější problémy, které se při podpoře software mohou vyskytnout, a navrhuje možná řešení.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses