Model fungování zahraničního zastoupení - Hatašová, Barbora (2008)
Práce podává přehled procesů vstupu firem na zahraniční trhy: volba trhu, partnera, formy vstupu. Blíže rozebírá některé metody vstupu: obchodní zastoupení, fúze a akvizice. Pojednává o funkci celního skladu. Analyzuje na konkrétním příkladě vstup zahraniční firmy na český trh.