IT podpora procesů v segmentu veletrhy a výstavy - Hájek, Michal (2008)
Diplomová práce analyzuje aktuální stav reingeeringu procesů v segmentu výstavnictví. Dotazníkovým šetřením zpracovává informace z předních firem z oboru. Cílem je určení klíčových činností, core procesu a zaměření se na jeho optimalizaci z hlediska jeho možné podpory informačními technologiemi. Předkládá čtenáři návod jak v takovém případě postupovat, čeho se vyvarovat a co neopomenout. Zaměřeno úzce na obor výstavnictví.