IT podpora procesů v segmentu veletrhy a výstavy - Hájek, Michal; Gála, Libor, 1965-; Novotný, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Diplomová práce analyzuje aktuální stav reingeeringu procesů v segmentu výstavnictví. Dotazníkovým šetřením zpracovává informace z předních firem z oboru. Cílem je určení klíčových činností, core procesu a zaměření se na jeho optimalizaci z hlediska jeho možné podpory informačními technologiemi. Předkládá čtenáři návod jak v takovém případě postupovat, čeho se vyvarovat a co neopomenout. Zaměřeno úzce na obor výstavnictví.
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses