Srovnání výnosnosti hlavních a speciálních služeb TNT Express Worldwide, spol. s r.o. - Kožušníková, Pavla (2008)
Práce se zabývá srovnáním výnosnoti hlavních a speciálních služeb TNT Express, spol. s r.o. Analyzuje stanovení jednotkových nákladů a proces alokace společných nákladů na jednotlivé produkty. Pomocí analýzy tak dochází ke srovnání výnosnosti na úrovni Direct Margin a EBIT. Na zakladě výsledků těchto ukazatelů se také často profilují služby vůči zákazníkům.