Srovnání výnosnosti hlavních a speciálních služeb TNT Express Worldwide, spol. s r.o. - Kožušníková, Pavla; Novák, Radek, 1960-; Čáp, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá srovnáním výnosnoti hlavních a speciálních služeb TNT Express, spol. s r.o. Analyzuje stanovení jednotkových nákladů a proces alokace společných nákladů na jednotlivé produkty. Pomocí analýzy tak dochází ke srovnání výnosnosti na úrovni Direct Margin a EBIT. Na zakladě výsledků těchto ukazatelů se také často profilují služby vůči zákazníkům.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses