E-Government ve vybraných státech Evropy - Panec, Josef; Toth, Petr, 1962-; Rieger, Pavel, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou e-Governmentu, neboli elektronické veřejné správy v České republice, Evropské unii a ve vybraných státech. Nejprve se věnuje základní charakteristice uvedené problematiky a souvisejících termínů, jeho přínosům a rizikům. Následně dochází k přiblížení vývoje v Evropské unii. Jak v jejích politikách v daném odvětví, tak v jednotlivých programech a projektech, jenž služby e- Governmentu podporují. V závěrečné části práce dochází ke srovnání jednotlivých vybraných států Evropy v oblasti kvality služeb e-Governmentu.
Vedoucí práce: Petr Toth
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; informační společnost; elektronické služby; elektronická veřejná správa; diplomové práce; information society; electronic services; electronic government; master's theses