Personální marketing společnosti Škoda Auto a.s. - Dvořáková, Iva; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato diplomová práce se zabývá charakteristikou personálního marketingu, jeho cílů, cílových skupin a významu v řízení lidských zdrojů. Fungování personálního marketingu v praxi je popsáno na příkladu společnosti Škoda Auto a.s. Jsou zde shrnuty nejdůležitější nástroje, které podnik využívá v komunikaci s vnějším trhem práce i s vlastními zaměstnanci. V poslední části jsou pak analyzovány výsledky výzkumu mezi studenty a absolventy, který zjišťoval jejich postoje a očekávání vzhledem k prvnímu zaměstnání.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses