Vliv rozvoje a vzdělávání zaměstnanců do obchodních výsledků firmy - Táborská, Barbora (2008)
Předmětem diplomové práce je hodnocení dopadů vzdělávací akce uskutečněné v jedné z významných finančních institucí v České republice. Postup hodnocení vychází z amerického modelu, jehož základní charakteristiky jsou vyzdvihnuty v teoretické části. Praktická část práce se zabývá samotnou analýzou vlivu vzdělávaní, která byla provedena na základě interních dat šetřené společnosti a výsledků provedeného výzkumu. Závěr práce se věnuje zpětným vazbám osob, které byly v šetření zahrnuty, a možným návrhům na zlepšení současné situace v dané společnosti.