Vliv rozvoje a vzdělávání zaměstnanců do obchodních výsledků firmy - Táborská, Barbora; Formánková, Dana, 1972-; Hiltavská, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Předmětem diplomové práce je hodnocení dopadů vzdělávací akce uskutečněné v jedné z významných finančních institucí v České republice. Postup hodnocení vychází z amerického modelu, jehož základní charakteristiky jsou vyzdvihnuty v teoretické části. Praktická část práce se zabývá samotnou analýzou vlivu vzdělávaní, která byla provedena na základě interních dat šetřené společnosti a výsledků provedeného výzkumu. Závěr práce se věnuje zpětným vazbám osob, které byly v šetření zahrnuty, a možným návrhům na zlepšení současné situace v dané společnosti.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; finanční instituce; diplomové práce; financial institutions; master's theses