Správa (Corporate Governance) českých společností - Hájek, Ondřej; Malý, Milan, 1936-; Hřebík, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje vědní obor Správa společností (Corporate Governance). Zaměřuje se na historický vývoj a vysvětlení jednotlivých teorií správy společností. Druhá část práce je zaměřena na českou správu společností. Popisuje systém správy uplatňovaný v českých akciových společnostech a rozebírá jednotlivé nástroje správy.
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses