Návrh mediální kampaně služby Student SMS Grátis - Engel, Filip; Kališová, Libuše, 1947-; Téglássy, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce mapuje dosavadní komunikaci Vodafone a srovnává s konkurenty. Teoreticky shrnuje výhody a nevýhody jednotlivých mediatypů. Představuje novou službu a navrhuje možnost její propagace.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses